Book review små mennesker store drømme David Bowie
Books,  Reviews,  Uncategorized

Book review: Små mennesker store drømme – David Bowie

Små mennesker, store drømme – David Bowie

*This book review will be in Danish since I received the Danish version

Jeg modtog et anmeldereksemplar af “Små mennesker, store drømme – David Bowie” fra Forlaget Albert mod en ærlig anmeldelse af værket.

Lille David Bowie

Serien om “små mennesker, store drømme” handler om personer, der har gjort indtryk i verdenshistorien, set fra et børneperspektiv. Det er bøger, der introducerer disse kendte personligheder som børn med store drømme. Illustrerede bøger om store navne og historien bag dem.

Fortællingen om David Bowie er skrevet af Maria Isabel Sanchez Vegara, på dansk ved Luna Svane Rodríguez og illustreret af Ana Albero. Her følger vi David fra han var en lille dreng, til han bliver en stor superstjerne.

Bogen er skønt illustreret og vi får mange af Bowies ikoniske looks at se. Fortællingen tager rigtig godt afsæt i Bowies barndom og taler til drømmeren i ethvert barnesind. Du kan virkeligt blive hvad du vil, også på din egen måde. Man kunne være nervøs for at en børnebog med så stort fokus på illustrationerne ville mangle lidt på tekstsiden men vi får lige netop det at vide, som vi har brug for.

Book review små mennesker store drømme David Bowie

Dog kunne jeg ønske at forfatteren/oversætteren brugte lidt andre vendinger end “David drømte om…” da den optræder ofte på de få sider.

Med det sagt, så er det en virkeligt flot bog og det bedste er, at der er flere i serien! Bøgerne har også numre på ryggen, så man kan holde øje med, hvilke “små mennesker” man mangler til samlingen.

Perfekt læsning med de små

Hvis du er fan af David Bowie, er denne søde bog en must-have. Hvis du også har børn, må du hellere få fat i den med det samme. Blandingen af en helt ægte person og en velillustreret fortælling i Bowies univers er oplagt som højtlæsning med de små. Tænk at blive introduceret til David Bowie som lille og samtidig kunne forstå, det indtryk han gjorde på folk og fans.

4/5 stjerner til lille David Bowie herfra.

Måske har du en lille spirende Bowie fan derhjemme?

Man kan også altid udvide den litterære oplevelse med at sminke sig som David Bowie og lege musik-stjerne derhjemme.

Har du/I læst nogle af “små mennesker, store drømme” bøgerne? Fortæl mig gerne, hvilken der er jeres favorit, her i kommentarfeltet! Jeg glæder mig til at høre hvad I synes.

Hvis du er nysgerrig på hvad jeg ellers læser, er du velkommen til at kigge på min samling af boganmeldelser lige her>>

Share this blogpost or follow the blog for more!

Tell me what you think! :D