Gratis babypakker - sådan får du dem 2022
General Life Hacks,  Graviditet & Børn,  Life & Planning,  LifebyPernille

Gratis babypakker 2022

Gratis babypakker 2022

Gratis babypakker, startpakker, babybokse – kært barn har mange navne!

(Dette indlæg kan indeholde reklamelinks)

Hvis du også er gravid, planlægger at blive det eller lige er blevet forælder, har du nok hørt om babypakker. Der findes nemlig nogle butikker og brands, der gerne vil hjælpe kommende forældre godt fra start. Her har jeg samlet en liste over babypakker jeg selv fik, da jeg ventede mit første barn i 2021/2022.

Fælles for alle babypakkerne er at det kun har kostet mig lidt tid og min e-mail adresse – og du kan hurtigt samle lidt ind til at prøve af med din baby. Blandt andet har vi været glade for udvalget af sutter og sutteflasker, for at teste hvad baby kunne lide. Det ville jo være ærgerligt at købe en masse, som baby så slet ikke gider.

Hvis du vil se hvad der gemmer sig i de forskellige gratis babypakker, så hold øje med min youtube kanal lige her, hvor jeg snarest uploader en unboxing af mange af dem!

Før du bestiller dine babypakker…

Jeg kan virkeligt anbefale at bestille og hente dem så snart du kan – nogle af dem har måske ventetid, andre kan bestilles i et vist tidsrum før/efter terminsdatoen. Nogle af produkterne i pakkerne egner sig bestemt kun til nyfødte. Så er det bare lækkert at have det hele pakket ud inden baby melder sin ankomst.

Gratis babypakker - sådan får du dem 2022

BabySam

Hos Babysam kan du nemt bestille en Babybox lige her>> Det kræver faktisk bare at du bestiller en og henter den i en BabySam butik. Man kan også få en blespand med, hvilket kan være super praktisk. Vær dog opmærksom på at spanden bruger nogle specielle affaldsposer, men noget lignende kan købes lidt billigere i fx Netto, end hos BabySam.

Bestil BabySam babybox lige her (og hold øje med BabySams øvrige tilbud!)

BabySam – Book en rådgiver

Som bonus til babyboxen fra BabySam, kan du også med fordel bestille en rådgiver, og få opdateret din viden om fx barnevogne, kombivogne eller autostole. Her får man nemlig en lille pakke med et fint sæt tøj til baby, efter rådgivningen. Det kræver bare at du bestiller en tid, dukker op og får lidt vejledning i noget. Det kan også være babyalarmer eller hvordan du børnesikrer hjemmet.

Bestil en BabySam rådgiver lige her

Libero

Taget i betragtning at Libero er et ble-mærke, var jeg ikke super imponeret over deres babypakke. Men den er nem at skaffe og eftersom den er gratis kan det jo kun hjælpe på baby budgettet. Der er da et par bleer og lidt vådservietter med, så den er værd at få med. Liberos babypakke kræver at du melder dig ind i Libero klubben, hvilket også er gratis.

Se indhold og bestil babypakken fra Libero her

Lidl

Lidl har en overraskende god babypakke, med ting og bleer fra mærket Lupilu. Det er helt sikkert en pakke der er værd at hente, og kræver igen bare at du bestiller den. Den kan derefter hentes i en lokal Lidl – nemt!

Bestil babypakke fra Lidl lige her

MalGodt

MalGodt er en malerforretning, hvor du skal afhente din gratis babypakke efter bestilling. De sender ikke, men har afdelinger i Aarhus og Glostrup, så hvis du bor i nærheden af en af disse byer, kan det være en fin babypakke, der kan hjælpe lidt med indretningen af børneværelset.

Du finder babypakken fra MalGodt lige her.

Photocare

Photocare kæden har også en gratis babystartpakke, selvom det i virkeligheden mest er gavebeviser. Hvis du godt kan lide at forevige guldklumpen og jeres minder sammen, kan der være lidt penge at spare her.

Se indhold og bestil baby startpakke fra Photocare lige her

Rema1000

En af de bedste gratis babypakker når det kommer til værdien af indholdet, må siges at være Rema1000 babypakken. Der er lidt af hvert i, inklusive en pakke bleer. Helt sikkert værd at bestille, og det kræver også bare din e-mail og at du henter pakken i den Rema1000 butik du selv vælger.

Find og bestil Rema1000 babypakke her

Skoringen

Denne babypakke har desværre været udsolgt da jeg forsøgte at bestille, men de er stadig at finde på hjemmesiden, hvor du kan tjekke om den er tilgængelig.

Find Skoringens babypakke lige her

Ønskebørn

Som butikskæde med baby- og børneudstyr, giver det rigtig god mening for Ønskebørn, også at have en gratis babypakke. Den kan bestilles på samme måde som de øvrige, med bare din e-mail, hvorefter du kan afhente boksen i en Ønskebørn butik. Pakken er fin og nem at samle op når du måske alligevel er i Ønskebørn for at kigge på fine ting til børneværelset.

Find og bestil Ønskebørns gratis babypakke lige her

Føtex

De havde også en babypakke indtil for nylig, men den er desværre udgået – hvis du er nysgerrig på indholdet har jeg inkluderet den i min babypakke unboxing på youtube lige her>>

Andre babypakker

Udover de ovennævnte kan du også bestille et sæt tøj for 1 kr. hos Smartkidz.dk hvor de overrasker dig med et sæt til din baby. Det koster også fragt, men hvis du melder dig ind i deres gratis klub, er fragten gratis, så det er i virkeligheden et meget billigt sæt nyt tøj. (Men de kalder det en babypakke og det er ret billigt, så derfor er den lige med på listen her)

Har du tips til andre babypakker eller gratis tilbud til kommende forældre, så del dem endelig med os her i kommentar feltet!

Hvis du vil se hvad der gemmer sig i de forskellige babypakker, så hold øje med min youtube kanal lige her, hvor jeg snarest uploader en unboxing af mange af dem!

Share this blogpost or follow the blog for more!

Tell me what you think! :D

%d bloggers like this: